TIOR

Vecinii, principalul factor de care tin cont britanicii cand cumpara case si apartamente noi

Vecinii, principalul factor de care tin cont britanicii cand cumpara case si apartamente noiPotrivit unui studiu realizat de către compania de brokeraj Ocean Finance, peste 55% dintre britanici țin cont de cât de gălăgioși sunt viitorii vecini, atunci când se interesează de cumpărarea unei case sau a unui apartament nou. Află care sunt alți factori care influențează tranzacțiile imobiliare din Marea Britanie.

 

Factori luati in seama la alegerea unei locuinte in Marea Britanie

 

Camerele neîngrijite, pline de mucegai, este al doilea factor care-i împiedică pe britanici să-și cumpere case sau apartamente noi. De asemenea, și lipsa reparațiilor recente ale locuințelor este o sursă de îngrijorare pentru aceștia. Lipsa unui sistem central de încălzire sau aspectul neîngrijit al grădinilor sunt alte cauze pentru care unele locuințe din Marea Britanie nu se vând.

 

Vârsta persoanelor intervievate a avut un rol foarte important în alegerea motivelor pentru care britanicii nu s-ar muta într-o casă sau într-un apartament nou. Spre exemplu, persoanele de peste 65 de ani au răspuns într-o proporție de 65% că sunt foarte deranjate de vecinii gălăgioși, în vreme ce doar 35% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 si 24 de ani au spus acest lucru.

 

Atractivitatea zonei și aspectul ingrijit al locuințelor sunt cele mai importante lucruri asupra cărora atât tinerii, cât și persoanele mai în vârstă s-au pus de acord.

 

Ar fi interesant de văzut și rezultatele unui studiu similar și în România.

 

Sursa foto: geograph.org.uk

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI