TIOR

Unde sunt cele mai scumpe apartamente de inchiriat din Bucuresti?

Unde sunt cele mai scumpe apartamente de inchiriat din Bucuresti?Cele mai scumpe apartamente de închiriat din Bucureşti sunt, fără îndoială, în nordul oraşului. Locuinţele din zone precum Şoseaua Nordului-Herăstrău, Băneasa, Kiseleff sau Aviatorilor costă cel mai mult din oraş dacă vrei să le închiriezi.

 

De departe cele mai scumpe apartamente de închiriat din Bucureşti sunt în zona de lux a Capitalei, în nord. Potrivit unei analize imobiliare, printre cele mai costisitoare proprietăţi care se poate închiria în Bucureşti se află pe Şoseaua Nordului, aproape de Parcul Herăstrău. Apartamentul este construit într-un bloc din 2009, are 5 camere şi o suprafaţă utilă de 380 metri pătraţi (plus o terasă de 300 metri pătraţi). Preţul de închiriere al locuinţei este de 7.500 euro lunar.

 

O chirie cu 500 de euro mai mică este cerută de către proprietarul unui penthouse din ansamblul rezidenţial Stejarii, din zona Băneasa. Apartamentul are 300 de metri pătraţi, a fost finalizat tot în anul 2009, iar locatarii primesc 2 locuri de parcare subterane.

 

6.500 de euro pe lună la chirie este chiria unui penthouse pe 2 nivele, din zona Nordului-Herăstrău. Apartamentul are 330 metri pătraţi, 6 camere şi o terasă de 460 metri pătraţi. Locuinţa a fost livrată în anul 2009.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI