TIOR

Unde gasiti cele mai multe case si apartamente in apropiere de metrou

Unde gasiti cele mai multe case si apartamente in apropiere de metrouConform unor analize imobiliare, cele mai multe case și apartamente din București se află în Sectorul 3. În ceea ce privește apropierea de metrou, stațiile de metrou Dristor și Titan concentrează cea mai mare densitate de locuințe, atât pe segmentul închirierilor, cât și pe cel al vânzărilor.

 

În Sectorul 3 din București sunt cele mai multe case și apartamente: 170.000. La nivelul întregului oraș, numărul locuințelor convenționale depășea 804.000, în urma Recensământului din 2011.

 

Ce înseamnă “în apropiere de metrou”? Casele și apartamentele aflate în apropiere de metrou sunt acele locuințe din care poți ajunge în maximum 10 minute la o stație METROREX.

 

Apartamente și case la închiriere în apropiere de metrou

 

În luna iulie, peste 4.600 de apartamente au fost oferite spre închiriere în București. Dintre acestea, aproape 1.100 au fost in Sectorul 3. În jur de 12% din toate locuințele la închiriat se află în vecinătatea unei stații de metrou, adică aproximativ 500 de case și apartamente.

 

Unde găsiți cele mai multe oferte de garsoniere pentru închiriat în apropierea metroului? Cele mai multe garsoniere de închiriat se află în apropiere de stația de metrou Dristor, urmate de Titan și Lujerului.

 

Pentru apartamentele de 2, 3 si 4 camere, în zonele mai centrale ale Bucureștiului, precum Unirii, Victoriei sau Tineretului, găsiți cele mai multe locuințe de închirat, însă nici Dristorul nu lipsește.

 

Apartamente și case la vânzare în apropiere de metrou

 

În luna iulie peste 5.300 de apartamente au fost scoase la vânzare în București. 1.105 dintre acestea sunt în Sectorul 3. Aproximativ 12% din locuințe se află în zona unei stații de metrou, adică în jur de 550 de locuințe.

 

Din numărul total de garsoniere la vânzare aflate în vecinătatea metroului, cele mai multe se află în zona Dristor-Titan-Piața Iancului.



Și în cazul apartamentelor cu 2, 3 și 4 camere stațiile Dristor și Titan conduc. Obor, Piața Sudului și Piața Iancului sunt alte stații de metrou la mare căutare.

 

Conform experților imobiliari, apropierea de o stație de metrou poate crește prețul unei case sau unui apartament cu 10-20%, în funcție și de zona din oraș în care se află locuința respectivă.

 

Sursa foto: zf.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI