TIOR

Unde au scazut cel mai putin preturile locuintelor din Bucuresti in ultimii 6 ani?

Unde au scazut cel mai putin preturile locuintelor din Bucuresti in ultimii 6 ani?În ultimii 6 ani, în Bucureşti preţurile locuinţelor au scăzut în medie cu peste 50%. Totuşi, în câteva zone ale Capitalei preţurile caselor şi apartamentelor s-au redus cu mult mai puţin, dovadă a stabilităţii. Vezi unde.

 

Centrul (zona Universitate-Romană), cea mai puţin afectată de criză

 

În zona Universitate-Romană, adică în centrul Bucureştiului, locuinţele au fost cel mai puţin afectate de criza economică începută în 2008-2009. Dacă în zona Pieţei Unirii casele şi apartamentele s-au ieftinit cu până la 60% în ultimii 6 ani, la Universitate, pe Bulevardul Dacia sau pe Batiştei preţurile s-au micşorat cu doar 30-40%.

 

Un exemplu concludent este zona Batiştei, unde acum poţi găsi o garsonieră la preţul mediu de 40.000-42.000 de euro, doar 36% mai mic faţă de anul 2008. Chiar mai puţin s-au ieftinit garsonierele pe bulevardul Dacia, cu doar 31%, în prezent o unitate locativă de o cameră costând 62.000 de euro (în medie).

 

Pe segmentul apartamentelor de 3 camere, la Universite, chiar în centrul Bucureştiului, scăderea de preţuri a fost de doar 39% în ultimii 6 ani, în condiţiile în care în zona Unirii aceasta era de 60%.

 

Şi în zonele Cişmigiu şi Piaţa Rosetti locuințele au scăzut ca şi preţuri cu mult sub media locală.

 

Oferta de apartamente de vanzare din Bucuresti o gasesti AICI.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI