TIOR

Un britanic a construit o casa cu doar 150 de lire!

Un britanic a construit o casa cu doar 150 de lire!Ţi-ai imaginat vreodată că ai putea construi o casă cu doar 150 de lire? Ei bine, un britanic a reuşit să realizeze acest lucru, ca să demonstreze că oamenii nu trebuie să apeleze la bănci pentru credite imobiliare!

 

Un britanic numit Michael Buck, în vârstă de 59 de ani, a reuşit performanţa de a construi o casă pentru care a cheltuit doar 150 de lire sterline. Deşi, în mod firesc, locuinţei îi lipsesc multe dintre facilităţile şi dotările unei case moderne, această s-a declarat mulţumit de rezultatele muncii sale: “"Am vrut să arăt oamenilor că nu  trebuie să-şi irosească întreagă lor viaţă plătind rate la bancă. Nu totul se reduce la bancă”, a declarat domnul Buck.

 

Cum a fost construită casa de 150 de lire?

 

Pentru construirea zidurilor casei de 150 de lire, britanicul a folosit un amestec de lut, noroi, paie şi... bălegar de vacă. Podeaua a fost realizată din resturi din lemn, în vreme ce ferestrele au fost confecţionate din materiale reciclabile.

 

Pentru încălzirea casei, Michael Buck foloseşte o sobă cu lemne, iar aprovizionarea cu apă se face de la un izvor din apropiere.

 

Sursa foto: uk.news.yahoo.com
 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI