TIOR

Top 5 cele mai scumpe case de vanzare ale vedetelor

Top 5 cele mai scumpe case de vanzare ale vedetelorZillowblog a realizat un top al celor mai scumpe case de vânzare ale vedetelor internaţionale. Care sunt preţurile pe care le cer acestea pentru locuinţele de lux în care au trăit, aflaţi în continuarea articolului nostru.

 

1. Proprietatea lui Celine Dion, din Florida

 

Pe primul loc în topul întocmit de către Zillowblog se află o proprietate a lui Celine Dion, din Florida. Aici sunt construite 2 case, ce au fost scoase la vânzare pentru suma de 72,5 milioane de dolari. Locuinţele au costat, la data cumpărării lor de către celebra cântăreaţă, 12,5 milioane de dolari, respectiv 7 milioane de dolari.

 

2. Strongheart Manor, casă lui Richard Gere din Anglia

 

Poziţia secundă în clasamentul celor mai scumpe case de vânzare ale vedetelor este proprietatea din Anglia a star-ului din “Pretty Woman”, Richard Gere. Aceasta a fost scoasă la vânzare pentru 65 de milioane de dolari. Locuinţa dispune de 12 dormitoare şi 12 băi.

 

3. Casa lui Bob Hope, din Palm Springs

 

O casă specială este cea a vedetei Bob Hope. Această a fost scoasă la vânzare pentru 50 de milioane de dolari. Construcţia se aseamănă unui vulcan şi este realizată din cupru, sticlă şi beton.

 

4. Casa din sticlă a lui Bon Jovi, din Manhattan

 

Şi celebrul cântăreţ de rock, Bon Jovi, a hotărât să-şi vândă una dintre case. Este vorba despre locuinţa să de sticlă, din Manhattan, care costă aproape 40 de milioane de dolari.

 

5. Casa lui Bob Weinstein, din Greenwich

 

Bob Weinstein, cunoscutul producător de film, solicită 32 de milioane de dolari pentru proprietatea sa din Greenwich, cu 16 milioane de dolari mai mult față de prețul plătit pentru achiziționarea acesteia.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI