TIOR

Tinerii chiriasi pot cumpara inca 140 de locuinte ANL

Tinerii chiriasi pot cumpara inca 140 de locuinte ANLTinerii chiriaşii ai locuinţelor ANL pot cumpăra încă 140 de imobile construite de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Aceste apartamente vor fi înscrise în scurt timp în inventarul bunurilor din domeniul public al statului, scrie arenaconstruct.ro.

140 de apartamente din Sectorul 3 al Bucureştiului vor putea fi vândute chiriaşilor ANL, după ce aceste bunuri vor fi trecută în proprietatea privată a statului. 90 de locuinţe se află în căminele 3 şi 4 de pe Şoseaua Gării Căţelu, iar celelalte 50 de locuinţe se află într-un bloc de pe Aleea Cioplea, din acelaşi Sector al capitalei.

De menţionat este că terenurile aferente acestor blocuri de locuinţe vor rămâne sau vor trece, după caz, în condiţiile legii, în proprietatea privată a Consiliului Local al Sectorului 3 şi în administrarea Consiliului Local, conform arenaconstruct.ro.

Doar tinerii care au închiriat aceste locuinţe pentru o perioada de minimum un an pot achiziţiona imobilele, potrivit legilor programului ANL. Statul a decis să reintegreze în acest program peste 19.000 de case şi apartamente construite de către Agenţia Naţională de Locuinţe până la data intrării în vigoare a legii nr. 89/2008. Toate imobilele finalizate până la această dată au intrat în proprietatea publică a statului, pentru a putea fi vândute.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI