TIOR

Surpriza pe piata imobiliara – apartamentele de 3 camere din Bucuresti se ieftinesc din nou

Surpriza pe piata imobiliara – apartamentele de 3 camere din Bucuresti se ieftinesc din nouDupă câteva luni în care preţurile apartamentelor de 3 camere din Bucureşti au fost pe plus, în octombrie am avut parte de o surpriză: locuinţele s-au ieftinit cu aproape 2%! Vezi în continuare în ce cartiere bucureştene preţurile la apartamentele de 3 camere au scăzut cel mai mult.

 

Cu 1.350 de euro s-au redus, în medie, preţurile apartamentelor vechi de 3 camere din Bucureşti, în luna octombrie. Astfel, pentru o locuinţa tricamerală din Bucureşti ar trebui să plăteşti 74.500 euro. În studiul imobiliar în care au fost publicate aceste date se arată că jumătate dintre cartierele bucureştene analizate au avut parte de reduceri ale apartamentelor de 3 camere.

 

Unde au scăzut cel mai mult preţurile la apartamente de 3 camere în Bucureşti?

 

În zonele Olteniţei şi 1 Decembrie am asistat la cele mai mari reduceri de preţuri pentru apartamentele vechi de 3 camere din Bucureşti, de 11,9%, respectiv 8,1%. Şi în Brâncoveanu sau Titan diferenţa dintre lunile septembrie şi octombrie este considerabilă.

 

Cele mai ieftine apartamente de 3 camere din Bucureşti rămân cele din cartierele Drumul Taberei, Colentina, Titan şi Berceni, unde preţurile sunt sub 60.000 euro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI