TIOR

Studiu imobiliar – preturile locuintelor noi sunt stabile

Studiu imobiliar – preturile locuintelor noi sunt stabileUn studiu HomeFinders ne arată că preţurile locuinţelor noi din Bucureşti au fost stabile în luna aprilie, comparativ cu luna martie. Atât apartamentele de la periferia oraşului, cât şi cele din zonele centrale şi nordice au avut variaţii nesemnificative de preţuri în ultimele 2 luni.

 

Pe baza analizei a peste 6.000 de oferte de apartamente de vânzare din Bucureşti, HomeFinders a ajuns la concluzia că piaţa rezidenţială din capitală dă dovadă de stabilizare din punctul de vedere al preţurilor. Proprietarii de locuinţe din zonele de la periferia oraşului cer un preţ mediu de circa 50.000 euro pe locuinţe, în timp ce în zonele centrale, semicentrale şi de Nord preţurile urcă până la 68.000 euro.

 

De asemenea, numărul de oferte de apartamente de vânzare din Bucureşti a fost relativ asemenator în lunile martie şi aprilie 2015. În jur de 3.050 de locuinţe puteau fi găsite pe site-urile imobiliare la finalul lunii aprilie, cu doar 45 mai multe faţă de luna martie. Distribuţia dintre locuinţele din zonele centrale, semicentrale şi nordice şi cele de la periferie este aproape egală.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI