TIOR

Studiu Eurobank Property Services – apartamentele s-au ieftinit in trimestrul III

Studiu Eurobank Property Services – apartamentele s-au ieftinit in trimestrul IIIPotrivit indicelui rezidențial realizat de către Eurobank Property Services, prețurile apartamentelor la nivel național s-au redus cu circa 1,6% în trimestrul al III-lea din 2013. În Municipiul București și în județul Ilfov au avut loc cele mai mari reduceri de prețuri.

 

Eurobank Property Services a realizat un studiu al pieței imobiliare, pentru trimestrul III al anului 2013. Conform acestuia, s-a putut observa o reducere accentuată a prețurilor apartamentelor din Județul Ilfov, față de trimestrul al II-lea (de 7,6%). De asemenea, prețurile apartamentelor din zona centrală a Bucureștiului au scăzut cu 6,6%, ajungând la cel mai mic nivel din 2005 incoace. Cu toate acestea, per ansamblu, prețurile apartamentele din Capitală au înregistrat o ușoară creștere, de aproximativ 2%.

 

Pe de altă parte, în Diviziunea Nord a țării, apartamentele au avut o creștere trimestrială pozitivă, iar în ultimii 5 ani nu s-au redus decât cu circa 2% pe an, cu mult sub nivelul celorlalte zone din România.

 

Despre Eurobank Property Services

 

Eurobank Property Services este o subsidiară a grupului Eurobank, ce oferă soluții imobiliare. Eurobank Property are, printre clienți, și banca Bancpost, dar și investitori străini, companii de dezvoltare imobiliară sau instituții publice și companii private.

 

Sursa foto: dailybusiness.ro

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI