TIOR

Statul vinde 18 proprietati imobiliare la preturi excelente

Statul vinde 18 proprietati imobiliare la preturi excelenteStatul român vinde 18 proprietăţi imobiliare, printre care şi 11 apartamente, la preţuri excelente, scrie arenaconstruct.ro. Proprietăţile costă 3 milioane euro, plus TVA.

 

Statul din România are din nou la vânzare proprietăţi imobiliare. Printre acestea sunt şi 11 apartamente, din care 7 de 3 camere şi unul de 5 camere, aflat chiar în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Magheru, la un preţ de 90.000 euro plus TVA.

 

De la începutul anului 2015, Agenţia Naţională pentru Locuinţe, a început să construiască numeroase locuinţe noi pentru tineri. Iniţiativa Statului român a început în anul 2002, iar de atunci, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, au fost livrate peste 35.000 de case şi apartamente.

 

Medicii, rromii, persoanele defavorizate, dar şi tinerii, care pot întâi să închirieze, după care să cumpere locuinţele, sunt categoriile vizate de către Statul român. Condiţiile de creditare sunt foarte bune, iar preţurile locuinţelor extrem de accesibile.

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI