TIOR

Si copiii construiesc case. O tanara de 14 ani a reusit performanta

Si copiii construiesc case. O tanara de 14 ani a reusit performantaO tânără de doar 14 a construit o casă de 12 mp în amintirea tatălui ei, care a murit recent, dovadă că până şi copiii pot construi locuinţe. Ce-i drept, adolescentei i-a luat mai bine de un an şi jumătate pentru a termina casa.

 

Daily Mail scrie că o tânăra de 14 ani, Sicily Kolbeck, a construit de una singură o casă de 12 mp, la care a muncit un an şi jumătate şi în care a investit 10.000 de dolari. Casa are dormitor, baie şi bucătărie. Locuinţa a fost realizată în amintirea tatălui adolescentei, care a murit în urma unui accident de maşină, în anul 2013.

 

În timpul verii, casa va fi transportată în Baltimore, pentru că familia lui Sicily locuieşte în fiecare an în statul american. Cu toate că procesul de construcţie al casei a fost unul complicat, ce a durat peste 18 luni, tânăra s-a descurcat admirabil, fiind tot timpul perseverentă în visul sau.

 

Iniţial, proiectul de casă a fost conceput pentru şcoală, însă Sicily a descoperit rapid pe Internet o comunitate de oameni dedicaţi construirii locuinţelor fără alt ajutor extern, aşa că s-a hotărât să ducă treaba la bun sfârşit de una singură.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI