TIOR

Se intampla si in afara – britanicii prefera sa locuiasca in case mici

Se intampla si in afara – britanicii prefera sa locuiasca in case miciPeste 50% din casele pe care le construiesc britanicii din surse private sunt foarte mici. Conform arhitecţilor din Marea Britanie, locuinţele din Regatul Unit nu se încadrează în standardul minim prevăzut pentru o casă confortabilă.

 

Un studiu al Royal Institute of British Architects arată că mai mult de jumătate din casele şi apartamentele pe care britanicii le construiesc din surse private nu se încadrează în standardul de locuit aprobat în octombrie 2015 în Marea Britanie.

 

“Din păcate, studiul nostru arată că pentru mulţi oameni o casă nouă înseamnă să locuieşti într-un imobil cu o suprafaţă sub standardul minim prevăzut pentru o casă confortabilă”, este concluzia cea mai importantă a studiului la care facem referire.

 

Standardele pentru spaţiul minim de locuit sunt complet opţionale şi se pot adopta la nivel de administraţie locală în Marea Britanie. Constructorii li se opun reclamând că acest lucru ar reduce posibilităţile clienţilor, conform The Guardian.

 

Şi în România situaţia este asemănătoare. Multe case şi apartamente sunt considerate de către specialişti prea mici pentru nevoile locative din prezent.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI