TIOR

Se ieftinesc apartamentele de inchiriat din Bucuresti

Se ieftinesc apartamentele de inchiriat din BucurestiApartamentele de închiriat din Bucureşti s-au ieftinit cu 6% la începutul lunii mai, faţă de luna aprilie din anul 2015. În mare parte, scăderile preţurilor la chirii au fost pe segmentul locuinţelor vechi, în timp ce apartamentele noi au avut şi uşoare creşteri.

 

O analiză imobiliară ne arată că în ultimele săptămâni preţurile apartamentele de închiriat din Bucureşti s-au redus cu aproximativ 6%. Cel mai mult au scăzut preţurile la apartamentele de 3 şi 4 camere. În primul caz, proprietarii cereau 632 euro/lună, în medie, la sfârşitul lunii aprilie, cu 40 de euro mai mult faţă de preţul solicitat în primele săptămâni din luna mai. În situaţia apartamentelor de 4 camere, preţurile au coborît şi mai mult, cu 59 euro în ultima lună.

 

De asemenea, şi cele mai populare tipuri de locuinţe, apartamentele de 2 camere, s-au ieftinit, cu circa 4,5%. de la 394 euro la 376 euro. Doar garsonierele au avut un preţ stabil, în jurul valorii de 250 euro/lună.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI