TIOR

Romania ocupa locul trei in clasamentul investitiilor straine

Romania ocupa locul trei in clasamentul investitiilor straineRomânia se află pe locul al treilea în topul celor mai atractive ţări pentru investiţii străine, raportat la celelalte state ale Europei Centrale şi de Est, după Polonia şi Cehia. Informaţiile au fost oferite de către Ernst & Young, companie care a anunţat că anul următor România are şanse mari să depăşească Cehia în topul investiţiilor străine.

 

România este foarte căutată de către investitorii străini. Sectoarele imobiliare şi economice sunt foarte apreciate în ţara noastră, datorită stabilizării preţurilor şi ofertelor bogate de pe piaţă. Din anul 2004, în ţară noastră au fost investiţi aproape 50 de miliarde de euro de către străini, cu 50 de miliarde mai puţin decât în Polonia, lider din acest punct de vedere.

 

Investiţiile persoanelor din afară României au ajuns la 1 miliard de euro în perioada ianuarie-mai 2014, cel mai mult din ultimii 4 ani. De altfel, în ultima luna din acest interval s-a ajuns la 300 de milioane de euro investiţi, cel mai mult din ultima perioada. Anul 2013 a adus o creştere de 26% a acestui nivel.

 

Revenirea încrederii investitorilor s-a făcut simţită şi în rezidenţiale, acolo unde străinii au investit sume importante în ultimii ani, în proiecte din Bucureşti, dar şi din alte oraşe importante ale ţării.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI