TIOR

Revenirea imobiliarelor din Londra?

Revenirea imobiliarelor din Londra?Locuinţele din Londra s-au ieftinit cel mai mult din ultimii 6 ani în luna august. Măsurile luate de către Banca Angliei îşi spun în final cuvântul. Piaţa imobiliară britanică era foarte aproape de o bulă speculativă, din cauza creşterii neîncetate a valorii caselor şi apartamentelor.

 

Preţul mediu al unei locuinţe din Londra depăşeşte 550.000 de lire sterline, însă, cu toate acestea, luna august a acestui an a adus o scădere foarte mare a preţurilor, cea mai mare din ultimii 6 ani. În medie, casele şi apartamentele din Londra s-au ieftinit cu 5,9% faţă de iulie, până la 552.783 de lire sterline. Cifrele sunt oferite de către compania imobiliară din Marea Britanie, Rightmove. Ultima cea mai mare reducere a preţurilor locuinţelor din Capitală Marii Britanii avea loc în decembrie 2007.

 

La nivelul întregii ţări, locuinţele s-au ieftinit cu 2,9% în luna august a anului curent, în comparaţie cu luna iulie. Ce-i drept, în toate statele lumii cererile pentru case şi apartamente sunt mai puţin numeroase în timpul verii şi de aceea piaţa imobiliară din Londra a suferit această cădere, după ani de zile în care preţurile urcau în continuu, iar Guvernul şi băncile încercau să găsească soluţii.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI