TIOR

Reducere de 70% la pretul unui hotel mare din Bucuresti

Reducere de 70% la pretul unui hotel mare din BucurestiHotelul Carol Parc, din Capitală, se vinde la un preţ redus cu 70% faţă de anul 2009, când a fost pus prima dată la vânzare. Află cât se cere pentru unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Bucureşti.

 

20 de milioane de euro era preţul pentru hotelul Carol Parc, din Bucureşti, în urmă cu 5 ani. 2 ani mai târziu, administratorii cereau 10 milioane de euro, iar acum, în anul 2014, pretenţiile au fost reduse până la 5,65 milioane de euro. Ce-i drept, după 5 ani de negocieri eşuate, era şi timpul să vedem un preţ decent pentru această proprietate.

 

Mai mult decât atât, cei neinteresaţi de mobilierul hotelului pot cumpăra proprietatea mai ieftin cu 1,65 milioane de euro, deci cu doar 4 milioane!

 

După cum însăşi denumirea o sugerează, hotelul Carol Parc se află în apropiere de Parcul Carol. Acesta are 19 camere de cazare, toate de 5 stele.

 

Câteva cuvinte despre istoricul hotelului Carol Parc

 

Pe timpul comunismului, hotelul Carol Parc a găzduit membrii partidului PCR, după care a fost câştigat în anii 2000 de către foştii proprietari. Adrian Petre l-a cumpărat în anul 2003, pentru un milion de euro şi a mai investit alţi 6,5 milioane de-a lungul anilor.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI