TIOR

Proiect de birouri din Bucuresti trece la etapa a doua

Proiect de birouri din Bucuresti trece la etapa a douaProiectul de birouri The Bridge, aflat chiar la baza Pasajului Basarab, din Bucureşti, va avea şi o fază a doua de construcţie. Lucrările vor începe în următoarele 8 luni, iar clădirea de birouri cea nouă ar putea fi livrată în acelaşi timp cu primul imobil, în septembrie 2017.

După ce investitorii imobiliari de la Forte Partners începuseră în februarie 2016 lucrările la prima clădire de birouri din proiectul The Bridge, acum ei au hotărât să demareze şi faza a doua. Aceasta va cuprinde un imobil de 21.000 mp inchiriabili, cu 15.000 mp mai puţin decât primul.

BCR a închiriat aproape în întregime prima clădire de birouri din The Bridge

Cea mai mare bancă din România, BCR, a închiriat deja aproape tot spaţiul disponibil din prima clădire de birouri a proiectului The Bridge. Astfel, din septembrie 2017, banca îşi va desfăşura activitatea şi în proiectul de birouri din Basarab, pe lângă cel din Piața Victoriei, din clădirea Bucharest Financial Plaza.

Forte Partners au mai dezvoltat un proiect de birouri din Bucureşti

Pe lângă lucrările la proiectul The Bridge, investitorii de la Forte Partners mai au în portofoliu şi alte imobile de birouri finalizate. Nova Building, din Nordul Bucureştiului, în zona Dimitrie Pompeiu, este unul dintre acestea. Acesta dispune de aproape 7.000 mp inchiriabili.

Beller Office Building, din Dorobanţi şi Aurel Vlaicu Office Building, de pe Şoseaua Pipera, sunt alte proiecte de birouri din portofoliul Forte Partners.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI