TIOR

Prognoza pentru imobiliarele din Romania in 2015: crestere de 5%

Prognoza pentru imobiliarele din Romania in 2015: crestere de 5%Prognoza pentru imobiliarele din România pe anul 2015 este dintre cele mai bune: analizele sugerează că vom avea o creştere de 5% faţă de anul trecut, în condiţiile în care tot mai multe locuinţe se construiesc în marile oraşe ale ţării.

 

Piaţa de case şi apartamente din ţara noastră va confirma şi anul acesta tendinţa de creştere din 2014, spun analiştii imobiliari. Mai mult decât atât, experţii estimează că până în 2019 vom avea creşteri de 5% anual ale imobiliarelor. Numărul locuinţelor noi care se construiesc în continuu în ansambluri rezidenţiale din oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Braşov, Timişoara sau Cluj-Napoca este principala sursă de optimism.

 

Ce se va întâmpla cu preţurile locuinţelor?

 

Veştile despre preţurile locuinţelor sunt, de asemenea, pozitive. Se pare că în perioada următoare locuinţele vor avea fluctuaţii foarte mici din punctul de vedere al costurilor, astfel încât atât cumpărătorii, cât şi dezvoltatorii, vor fi avantajaţi.

 

Între anii 2008 şi 2014 casele şi apartamentele din România s-au ieftinit consistent, în unele oraşe chiar şi cu peste 50%. Vezi aici care au fost cele mai afectate orașe.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI