TIOR

Preturile apartamentelor din Romania, cresteri pe linie in a treia luna din 2015

Preturile apartamentelor din Romania, cresteri pe linie in a treia luna din 2015Preţurile apartamentelor din marile oraşe ale României au înregistrat creşteri pe linie în a treia lună din anul 2015. Vezi cu cât au urcat preţurile apartamentelor în Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara!

 

Locuinţele din România au urcat încet, dar sigur, de la începutul anului 2015. În Braşov, preţul mediu al apartamentelor a crescut cu 2,1% în martie, până la 864 euro/mp util. Atât apartamentele noi din Brașov, cât şi cele din blocurile vechi s-au apreciat cu aproximativ 2%.

 

990 euro/mp util este preţul mediu pentru apartamentele din Cluj-Napoca, în creştere cu 3,3% faţă de februarie 2015. Apartamentele vechi din Cluj-Napoca s-au scumpit cu 2,1%, iar cele noi cu 4,3%.

 

În Constanţa s-au înregistrat cele mai reduse creşteri ale apartamentelor în ultima lună, de doar 0,8%. Dacă apartamentele noi s-au apreciat cu 2%, cele din blocurile vechi s-au ieftini,t însă cu doar 0,1%.

 

În fine, şi în Timişoara proprietarii sau dezvoltatorii au avut pretenţii mai ridicate în ceea ce priveşte preţurile locuinţelor. Creşterile au fost de 3,1% între februarie şi martie 2015, până la 877 euro/mp util. Cea mai importantă majorare au avut-o imobilele din blocurile noi, care s-au scumpit cu 7,4%, iar cele din blocurile vechi s-au scumpit cu 1,5%.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI