TIOR

Preturile apartamentelor de 3 camere din Bucuresti continua sa creasca

Preturile apartamentelor de 3 camere din Bucuresti continua sa creascaPreţurile apartamentelor din blocurile din Bucureşti continuă să crească. La sfârşitul lunii aprilie, valoarea medie a unei locuinţe de 3 camere era de 74.500 de euro, conform analizelor imobiliare.

 

Preţurile apartamentelor din blocurile din Bucureşti au crescut pentru a treia lună consecutivă, după ce s-au majorat cu 100 de euro de la sfârşitul lunii martie până la sfârşitul lunii aprilie. Minimul ultimilor ani fusese atins în ianuarie 2014, când apartamentele de 3 camere costau 72.650 de euro. După 4 luni, preţurile s-au majorat cu 2,5%, adică 1.850 de euro.

 

Unde au crescut cel mai mult preţurile în blocurile din Bucureşti

 

Cele mai mari creşteri pentru apartamentele de 3 camere din Bucureşti au fost în blocurile din Titan. În acest cartier costul mediu pentru o locuinţa de 3 camere a urcat până la 64.000 de euro, cu 10.000 de euro mai mult faţă de lunile februarie şi martie!

 

De asemenea, şi apartamentele de 3 camere din blocuri din cartiere precum Militari, Crângaşi sau Dristor s-au scumpit, în timp ce în alte zone ale oraşului, ca Vitan, 13 Septembrie sau Ştefan cel Mare preţurile au fost stabile în ultimele luni.

 

Va reamintim că în zona Bucureşti-Ilfov au fost livrate de-a lungul anului 2013 aproape 5.300 de case şi apartamente noi, mai multe cu 16,5% faţă de anul 2012.

 

Metrul pătrat al apartamentelor de 3 camere din Bucureşti are o valoare medie de 972 de euro. Comparativ cu celelalte oraşe mari din ţară, preţul din Capitală este mai ridicat faţă de Braşov, Cluj, Constanţa, Timişoara sau Iaşi.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI