TIOR

Premiera pe piata de cladiri de birouri din Bucuresti

Premiera pe piata de cladiri de birouri din BucurestiPremieră pe piaţa de clădiri de birouri din Bucureşti: stocul de birouri de clasa A a depăşit 1 milion mp! Până la sfârşitul acestui an se vor mai livra circa 234.000 mp (95% fiind birouri de clasa A). Peste jumătate din stocul nou anunţat până la sfârşitul lui 2016 cuprinde clădiri de birouri şi spaţii de birouri în Pipera, iar restul în partea vestică şi centrală a capitalei.

Livrările impresionante de clădiri de birouri din ultimii ani au dus la o premieră pentru capitala. Stocul de birouri de clasa A a trecut pentru prima dată de 1 milion mp. Ceea ce este excelent este că cererea continuă să vină din partea clienţilor. Conform informaţiilor, în trimestrul al doilea anului 2016 cererea pentru clădiri de birouri şi spaţii de birouri a fost de 100.700 mp, aproape la fel ca volumul cererii din primul trimestru al anului.

Doar în primele 6 luni ale lui 2016 cererea pentru birouri din Bucureşti a fost la fel de mare ca pe parcursul întregului an 2016. Stocul total de spaţii de birouri la sfârşitul primului semestru din 2016 este de 2,49 milioane mp.

Şi rata de neocupare pentru clădirile şi spaţiile de birouri bucureştene a scăzut!

Rata de neocupare a spaţiilor de birouri la jumătatea acestui an a scăzut cu 1% faţă de perioada similară de anul trecut, fiind situată la 11.9%. Pentru clădirile de birouri clasa A rată de neocupare este 5.8%, iar pentru cele de clasa B rată de neocupare este 16.3%.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI