TIOR

PMB va face licitatii pentru sase parcari in Bucuresti

PMB va face licitatii pentru sase parcari in BucurestiPrimăria Municipiului București va lansa într-o lună licitațiile pentru șase parcări, de aproximativ 3000 de locuri.

"Avem parcări interioare și vom da drumul la licitații într-o lună pentru șase parcări, aproximativ 3.000 de locuri de parcare. Este prima oară în 26 de ani când Primăria începe deodată mai multe lucrări cu scopul de a oferi cetățenilor locuri de parcare. Dar, oricât de mult am veni noi cu locuri de parcare, trebuie să venim în paralel și cu transportul public, cu educație sau cu conștiința faptului că Bucureștiul are nevoie de spirjinul cetățenilor. Fiecare dintre noi trebuie să înțelegem că dacă facem 100 de metri pe jos este mai ușor decât cu mașina și să înțelegem că dacă avem alternativa autoturismului propriu să încercăm să o folosim", a spus Sorin Chiriță, City managerul Capitalei, în cadrul conferinței "Jump to Smart. 1.0. România Orașelor Inteligente".

Mai mult decât atât, pe 29 martie, proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) 2016 — 2030 Regiunea București-Ilfov a fost adoptat. Astfel, Bucureștiul, alături de Consiliul Județean Ilfov, vor putea accesa fonduri europene de până la 220 de milioane de euro prin Programul Operațional Regional, dintre care 150 milioane de euro vor fi folosiți pentru reformarea transportului public, a precizat PMB, prin intermediul unui comunicat, citat de Agerpres.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI