TIOR

Piata imobiliara de lux, in crestere in Paris

Piata imobiliara de lux, in crestere in ParisScăderea de 10% a prețurilor caselor și apartamentelor din Paris a favorizat tranzacțiile imobiliare cu proprietăți de lux în Capitala Franței.  

 

Deși între aprilie 2012 și aprilie 2013 rezultatele în imobiliare ale agențiilor pariziene nu erau deloc îmbucurătoare, restul anului a adus o creștere de 5% a vânzarilor de case și apartamente, comparativ cu aceeași perioadă din 2012. De asemenea, cumpărătorii bogați din Orient, S.U.A și Rusia au reînceput să se mute în Paris, în general în locuințe de lux.  De altfel, în primele 6 luni din 2013 străinii au cumpărat 7,7% din numărul total al proprietăților imobiliare din Capitala Franței.

 

Agențiile încep să-și îmbogățească ofertele imobiliare

 

Una dintre cele mai mari agenții imobiliare din Paris, Daniel Feau, și-a crescut cu 42% în primul trimestru din 2013 oferta de proprietăți imobiliare. Astfel, în total, agenția are proprietăți imobiliare în valoare de 5,4 miliarde de euro.

 

Altă agenție de imobiliare din Paris, Barnes, a raportat o oferta de 1.250 de proprietăți de lux, cu prețuri ce pornesc de la 1 milion de euro, un număr de două ori mai mare față de perioada de acum un an și jumătate.

 

Noua masură a președintelui – creșteri de 75% pentru veniturile de peste un milion de euro

 

Anul trecut, președintele anunța impozite de 75% pentru cei cu venituri anuale de peste un milion de euro, aspect care i-a nemulțumit pe mulți dintre oamenii cu banii din Franța.

 

Sursa foto: apartmentsforsaleparis.com

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI