Online-ul la putere – 98% dintre romani isi cauta case pe Internet

24-12-2015 / Blog imobiliar

Online-ul la putere – 98% dintre romani isi cauta case pe Internet98% dintre românii care vor să-şi cumpere case sau apartamente se documentează pe Internet despre ofertele din piaţă, potrivit unui studiu al unei companii de consultanţă din domeniu.

 

Mediul online este din ce în ce mai puternic şi în România în ceea ce priveşte procesul de cumpărare de locuinţe. Aproape toţi românii care doresc să-şi achiziţioneze o locuinţă caută pe Internet ofertele disponibile din piaţă (98% din numărul total).

 

Potrivit unei cercetări, în fiecare luna sunt aproximativ 300.000 de căutări în domeniul imobiliar, din care circa 40% vizează segmentul rezidenţial, de locuinţe, cel mai ridicat.

 

Majoritatea ansamblurilor rezidenţiale noi din România, dar şi proprietarii de locuinţe vechi ori agenţiile imobiliare îşi promovează intens ofertele în mediul online, astfel că în ultimii ani competiţia a crescut foarte mult, odată cu cererea pentru case şi apartamente.

 

Potrivit studiului imobiliar realizat de către compania de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, pentru DezvoltatorImobiliar.ro, cei mai mulţi dintre români doresc să locuiasa în imobile noi, procentul celor care ar preferă locuinţele vechi scăzând dramatic în ultimii 2 ani.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.