TIOR

Numarul apartamentelor de vanzare din Bucuresti creste de la luna la luna

Numarul apartamentelor de vanzare din Bucuresti creste de la luna la lunaNumărul apartamentelor de vânzare din Bucureşti creşte de la lună la lună. În martie 2015, proprietarii au scos la vânzare 3.163 apartamente în Bucureşti, cu peste 10% mai multe comparativ cu perioada de dinaintea crizei economice, din 2007.

 

Proprietarii de apartamente de vânzare din Bucureşti adaugă tot mai multe oferte de locuinţe pe piaţă. În luna martie 2015, aceştia aveau la vânzare 3.163 de apartamente, cu 11% mai multe faţă de martie 2007, perioada în care preţurile imobilelor atingeau cele mai mari preţuri.

 

În ultimii 2 ani, piaţa imobiliară din Bucureşti şi din restul oraşelor României a dat semne clare de stabilizare. După ce în anii de criză preţurile locuinţelor ajunseseră la maxime absolute, de la începutul anului 2013 apartamentele au început să se ieftinească uşor-uşor. În acelaşi timp, ofertele imobiliare s-au înmulţit, iar românii au acum de unde să aleagă, întrucât preţurile sunt foarte accesibile.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI