TIOR

Nordul si centrul Bucurestiului dicteaza preturile apartamentelor

Nordul si centrul Bucurestiului dicteaza preturile apartamentelorNordul şi centrul Bucureştiului dictează preţurile apartamentelor din capitala României. Cele mai mari costuri sunt în aceste zone ale oraşului. Află unde plăteşti cele mai mari sume pentru locuinţe din Bucureşti!

 

Peste 1.300 euro/mp este o sumă mare pentru clasa medie din România. Cei care-şi permit totuşi să investească sute de mii de euro în locuinţe din Bucureşti, pot alege cartierele Primăverii, Aviaţiei şi zonele adiacente acestora, precum Băneasa. Aici, apartamentele sar de 1.300 euro/mp, potrivit unui studiu al ASE, în colaborare cu Flexmls România. Analiza acoperă prima jumătate din anul 2015.

 

De asemenea, şi în zonele Cotroceni, Tineretului şi Piaţa Muncii, apartamentele bucureştene au preţuri prohibitive pentru mulţi, de peste 1.200 euro/mp. În funcţie de necesităţile fiecăruia, locuinţele mai mici de 3 camere pot totuşi să coste sume mai accesibile.

 

În Sudul, Vestul şi Estul Bucureştiului, nici măcar în ansamblurile rezidenţiale preţurile nu ajung la costuri de 1.000 euro/mp (în cele mai multe cazuri).

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI