TIOR

Noi cladiri de birouri construite de AFI Europe

Noi cladiri de birouri construite de AFI EuropeAFI Europe România începe construcția noului parc de afaceri AFI TECH PARK. Suprafața închiriabilă totală va fi de 50.000 de metri pătrați, situat în apropierea Hotelului J.W. Marriott şi a Parlamentului României, între Bulevardul Progresului şi Bulevardul Tudor Vladimirescu.

Reprezentanții companiei spun că prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, va fi terminată în primul semestru din 2018, unde vor fi aproximativ 20.000 de metri pătrați închiriabili pentru birouri moderne. Mai mult decât atât, AFI TECH PARK va avea 2 clădiri de clasa A de înălţime redusă dar şi un turn de birouri, care vor fi înconjurate de multe spaţii verzi, cu o piaţetă centrală şi grădini.

„După finalizarea de succes a celor cinci clădiri de birouri din AFI Park, AFI Europe România se concentrează pe un nou proiect de birouri în Bucureşti, care va răspunde cererii tot mai mari de spaţii venită din partea companiilor multinaţionale care doresc să aibă sediul aproape de centrul oraşului. Chiriaşii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, având 4.000 mp de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanţă”, a susținut David Hay, CEO AFI Europe România.

La începutul lunii august, AFI a semnat un acord de vânzare a trei dintre cele cinci clădiri de birouri situate lângă mallul Cotroceni. Valoarea acestei tranzacții este de aproximativ 92.7 milioane de euro. Compania are în plan să vândă încă două clădiri cu același randament de aproape 8%.

În primele şase luni ale anului, AFI Europe România a avut un venit total de aproximativ 22,2 milioane de euro, cu 13% mai mult față de aceeași perioadă din 2015. Mai mult decât atât, într-un interviu acordat unei publicații online, David Hay, directorul executiv al AFI Europe România, spune că deja au început lucrările de construcţie la AFI Tech Park. AFI Europe este în România încă din 2005.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI