TIOR

Micro apartamentele, noua gaselnita a americanilor

Micro apartamentele, noua gaselnita a americanilor Într-o piaţă imobiliară deja suprasaturată, în care cererea este în permanentă creştere, americanii au inventat o nouă găselniţă: micro apartamentele, care oferă strictul necesar în ceea ce priveşte un spaţiu de locuit.

Unul dintre cele mai aglomerate oraşe din lume, New York, se confruntă de multă vreme cu problema stocului de locuinţe necesar pentru oameni. De aceea, o companie oferă o soluţie foarte viabilă, care ar putea schimba faţa oraşului – micro apartamentele.

Aceste mini-locuinţe au suprafeţe de 33 mp, însă compartimentarea şi organizarea spaţiului destinat locuirii le face să fie extrem de utile. Micro apartamentele sunt dotate cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde şi maşină de spălat vase, toate acestea încorporate în mobilierul de bucătărie.

Locuinţele sunt construite din prefabricate, realizate în Brooklyn, iar pentru moment sunt disponibile în Manhattan, cea mai aglomerată zonă a oraşului New York. Micro apartamentele se închiriază la preţuri cuprinse între 2.560 dolari şi 2.910 dolari pe lună, ceea ce le face foarte ieftine, având în vedere preţurile exorbitante ale locuinţelor din New York. Vom vedea cât de mare va fi cererea pentru micro apartamente pe viitor, însă premisele sunt excelente.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI