Mark Zuckerberg a cumparat 4 proprietati imobiliare de 30 de milioane de dolari

27-10-2013 / Blog imobiliar

Mark Zuckerberg a cumparat 4 proprietati imobiliare de 30 de milioane de dolariMark Zuckerberg, fondatorul Facebook și unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, tocmai a cumpărat 4 proprietăți imobiliare a căror valoare sare de 30 de milioane de dolari. Care au fost motivele sale, aflați în continuarea articolului nostru.



Tânărul miliardar Mark Zuckerberg a fost atât de deranjat că un dezvoltator imobiliar s-a arătat interesat să cumpere o proprietate imobiliară lânga locuința sa din Palo Alto, California, încât a decis nu numai ca el să fie cel care achiziționează acea proprietate, ci să cumpere și alte trei proprietăți din zona casei sale. Conform surselor citate de către businessinsider.com, dezvoltatorul ar fi dorit să se folosească de numele lui Zuckerberg în strategia sa de marketing, plănuind să vândă sau să închirieze la suprapreț.


Dintre cele 4 proprietăți imobiliare pe care Zuckerberg și le-a însușit cea mai scumpă costă aproximativ 15 milioane de dolari. Locuința are 125 de metri pătrați.



Potrivit surselor, șeful Facebook va închiria cele 4 proprietăți imobiliare vecinilor săi.



Un alt magnat din lumea online, cofondatorul motorului de căutare Google, Larry Page a făcut un lucru similar în urmă cu mai mulți ani, când și-a cumpărat  case cu suprafețe uriașe, de peste 500 de metri pătrați.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.