TIOR

Mai multe apartamente de vanzare pentru bucuresteni, preturi in urcare

Mai multe apartamente de vanzare pentru bucuresteni, preturi in urcareBucureştenii au de ales dintre mai multe oferte de apartamente la începutul anului 2015, comparativ cu începutul anului 2014. În total, în ianuarie 2015 au fost scoase la vânzare aproape 3.900 de locuinţe în Bucureşti, cu peste 70% mai numeroase faţă de luna ianuare 2014! Sursa acestor statistici este compania de consultanţă imobiliară Home Finders.

 

În ultimul an, ofertele de apartamente din Bucureşti au crescut foarte mult. De la aproximativ 2.300 de apartamente scoase la vânzare în ianuarie 2014, numărul a ajuns în decurs de doar un an la 3.900, după informaţiile furnizate de compania Home Finders.

 

Cele mai multe apartamente la vânzare din Bucureşti sunt situate în cartierele din zonele periferice, cu un procent de 59%, în timp ce în centrul sau nordul oraşului sunt concentrate celelalte locuinţe disponibile pe piaţă.

 

În ceea ce priveşte preţurile de tranzacţionare, s-a putut observa o creştere foarte mică din ultimul an, în mare parte pentru că locuinţele din zonele centrale şi nordice ale Bucureştiului s-au apreciat cu circa 4%. Imobilele de la periferie nu au avut fluctuaţii importante de preţuri.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI