TIOR

Mai are nevoie Bucurestiul de inca un mall?

veranda mallAproape că nu trece un anotimp și în București mai răsare un mall exact ca ghioceii primăvara. După ce ne-am ”delectat” cu deschiderea ParkLake din septembrie, a venit răndul să îi urăm bun venit celui mai nou mall din Capitală: Veranda Mall. 

Centrul comercial din zona Bucur Obor, își va deschide porțile pe data de 27 octombrie. Veranda Mall este controlat de familia Pogonaru, iar investiția totală este de 60 milioane de euro, conform ultimelor date. Centrul comercial va avea o parcare de 1.200 de locuri şi un spaţiu verde de 15.000 de metri pătraţi, care iarna va găzdui un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara va fi destinat relaxării şi petrecerii timpului liber.

Veranda va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi. Principalele magazine vor fi Carrefour şi H&M, alături de care se vor găsi alte 100 de magazine, restaurante şi cafenele.

Sun Plaza, Băneasa Shopping City, Mall Titan, Plaza România, București Mall, Afi Palace Cotroceni, ParkLake, Mega Mall, Magazinul Unirea, Promenada și ultimul care completează lista: Veranda Mall.

Sunt sau nu prea multe mall-uri în București? În ce ar trebui să se investească mai mult în București?

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI