TIOR

Locuitorii din New York cheltuie 60% din venituri pe chiriile locuintelor

Locuitorii din New York cheltuie 60% din venituri pe chiriile locuintelorAnaliza site-ului StreetEasy arată că locuitorii oraşului New York vor cheltui în 2015 aproximativ 60% din venituri pe chiriile locuinţelor. În medie, un apartament din New York se închiriază la preţul de 2.700 de dolari/lună.


Agenţia France-Presse notează că în oraşul New York chiriile pentru locuinţe îi vor costa pe locuitori până la 60% din veniturile pe care aceştia le primesc. Chiria medie pentru locuinţele din oraş este de 2.700 de dolari/lună şi reprezintă 58,4% din venitul mediu al unui locuitor.


Conform site-ului StreetEasy, cele mai mari chirii din New York sunt pentru apartamentele din apropierea de celebrul Central Park. Aici preţurile ajung şi chiar depăşesc 10.000 de dolari pe lună. De asemenea, şi în Manhattan chiriile sunt foarte ridicate, de peste 5.500 de dolari pe luna, în medie. Totuşi, în aceste zone şi veniturile locuitorilor sunt mari, aşa că ei vor avea puţine probleme să plătească.


Coney Island, din Brooklyn, este una dintre puţinele locuri din New York unde chiriile medii sunt sub valoarea medie din New York. 1.835 de dolari pe lună trebuie să plătească locuitorii pentru un imobil din Coney Island.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI