Locuintele din Bucuresti care se scumpesc neincetat din ianuarie

02-05-2015 / Blog imobiliar

Locuintele din Bucuresti care se scumpesc neincetat din ianuarieGarsonierele din Bucureşti trec printr-un proces de scumpire din luna ianuarie a acestui an. Preţul mediu pentru garsonierele din Bucureşti a crescut cu 1.000 euro din februarie până în martie. Pe segmentul celorlalte locuinţe din Bucureşti preţurile au rămas stabile.

 

Un studiu al pieţei imobiliare din Bucureşti ne arată că garsonierele din capitală se scumpesc fără oprire de la începutul anului 2015. Ultima majorare de preţ pentru garsoniere a fost în martie, când, în medie, o locuinţă de 1 camere costa 32.557 euro, cu 500 euro mai mult decât în februarie. Practic, în fiecare lună din anul 2015, preţul garsonierelor a urcat cu aproximativ 500 euro.

 

Lucrurile stau diferit la celelalte categorii de apartamente din Bucureşti. Preţul mediu al locuinţelor de 2 camere s-a stabilizat la circa 50.400 euro, iar cel al locuinţelor de 3 camere la 70.100 euro.

 

Garsonierele din Bucureşti trec prin acest proces de scumpire din cauza diferenţei foarte mari dintre rată la un credit pentru o astfel de locuinţă şi chiria lunară cerută. În multe cazuri, ratele sunt la jumătatea valorii chiriei.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.