TIOR

Locuinte in locul stadioanelor din Brazilia?

Locuinte in locul stadioanelor din Brazilia?Cele 12 stadioane construite pentru a găzdui Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia ar putea fi folosite în scop locativ. Cum se poate realiza asta? Află în continuare.

 

Doi arhitecţi care au contribuit la construirea a 12 stadioane de fotbal în Brazilia, pe care s-au jucat meciurile de la Campionatul Mondial din acest an, au o propunere interesantă: ca stadioanele să fie transformate în locuinţe.

 

Structurile stadioanelor de fotbal din Brazilia, pe care s-au jucat meciurile de la Campionatul Mondial, ar putea fi locaţii perfecte pentru locuinţe sau ca parcuri publice. Structurile ar urma să fie păstrate, însă vor fi adaptate pentru spaţii de locuit. “Casele” ar fi, de fapt, unităţi modulare care ar urms să fie instalate între piloni, pe exteriorul stadionul, pe întreagă zona exterioară – în acest fel, un spaţiu care oricum ar stă nefolosit ar putea fi utilizat cu succes, iar stadionul în sine (spaţiul de joc) ar rămâne intact”, au declarat arhitecţii.

 

Pentru întreţinerea viitoarelor locuinţe se vor folosi banii care provin din încasările pe biletele vândute la Campionatul Mondial, dar şi cei din concertele şi paradele care au avut loc cu ocazia acestui eveniment.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI