Instructiuni de utilizare a turului virtual DezvoltatorImobiliar.ro pe alte site-uri

19-08-2016 / Blog imobiliar

nstructiuni de utilizare a turului virtual DezvoltatorImobiliar.ro pe alte site-uriPiața imobiliară poate fi comparată în acest moment cu traficul din Capitală. Pe scurt, foarte multe platforme de anunțuri imobiliare sufocă mediul online din România. Nu trece luna fără să se lanseze un site de imobiliare. Acestea sunt lansate de companii care au cumpărat tot ce era românesc în ultimii ani.

Cum spun regulile în economie și capitalism, fără concurență nu poți evolua. Problema apare atunci când se lanseaza site-uri care nu aduc nimic nou vizitatorilor, doar o aglomerație de anunțuri din toate categoriile.

Aceste site-uri sunt lansate de dragul completării unui loc liber în portofoliul publisher-ului și, binenteles, să adune cât mai mulți bani românești la străini. Unul dintre site-urile lansate recent spune că avantajul pe care îl aduce platforma este „adăugarea unui număr mare de fotografii, video-uri de prezentare și chiar tururi virtuale”.

Ce sunt aceste tururi virtuale? Imaginați-vă că vă puteți plimba prin casa pe care o vizionați din fața calculatorului, la fel cum puteți vizita străzile diferitor orașe cu Google Maps. Este o chestie tare, nu? Asta spunem și noi încă din 2012, când am introdus tururile virtuale ale proprietăților.

Iată cum poți folosi tururile virtuale realizate de DezvoltatorImobiliar.ro pe noile site-uri de imobilare:
1. Accesați portalul DezvoltatorImobiliar.ro
2. Deschideți turul virtual pentru proprietatea care vă interesează
3. Copiați url-ul / linkul din browser (partea superioară a paginii)
4. Puneți linkul copiat de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro în secțiunea alocată tururilor virtuale de pe alte site-uri imobiliare

Rezultatul: oricine poate vedea turul virtual, nu doar pe DezvoltatorImobiliar.ro

DezvoltatorImobiliar.ro oferă aceste servicii care includ poze, video de prezentare si tururi virtuale de 4 ani. „DezvoltatorImobiliar.ro, singurul portal imobiliar 100% românesc, oferă o gamă largă de servicii pentru dezvoltatorii care vor să-si promoveze proiectele online, totul la un preț foarte avantajos. Pe scurt, de 4 ani oferim o exepriență unică de vizionare online care poate fi pusă și pe site-urile la început de drum, având în vedere că toate site-urile recent lansate nu au adus nimic original pe piață. În plus, DezvoltatorImobiliar.ro este un producător de conținut, inclusiv știri imobiliare, economice și de actualitate pentru cititori, dar și interviuri video pe mai multe teme din domeniul imobiliar si economic. Pe de altă parte, îi ajutăm pe cei care ne vizitează site-ul să descopere idei despre amenajarea locuinței dar și locuri, oameni și povești interesante marca Fabricat în România.”, spune Adriana Gheorghe, Marketing Manager - DezvolatorImobiliar.ro

DezvoltatorImobiliar.ro stabilește tendințele pieței imobiliare online din Romania. Anul acesta DezvoltatorImobiliar.ro a lansat TIOR, singurul Târg Imobiliar Online. Astfel, toți cei care vor participa la TIOR vor scăpa de aglomerația de la stand sau de timpul petrecut în trafic. Ce aduce nou TIOR? Interacțiunea permanentă între expozanți și vizitatori prin intermediul chat-ului, care poate fi accesat de oriunde: de acasă, de la birou sau chiar din vacanță.

De Mărțișor – până de ziua mamei, ești la un click distanță de locuința mult visată!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.