TIOR

Inovatie in Romania: case pe structura metalica, de la 30.000 de euro

Inovatie in Romania: case pe structura metalica, de la 30.000 de euroPremieră în România: o companie construieşte case în stil american, pe structură metalică, la comandă! Preţul pentru o locuinţă de 90 de mp este de 30.000 de euro!

 

Rugvity, o companie specializată în vânzarea covoarelor şi în amenajări interioare, inovează piaţa imobiliară din România. Firma oferă servicii de construcţii de locuinţe pentru orice persoană interesată.

 

 

Casele se construiesc pe terenuri de până la 400 de mp

 

Rugvity pune la dispoziţie clienţilor terenuri de până la 400 de mp, pe care urmează să fie ridicate locuinţele. Compania oferă 5 modele de case: Light, Smart, Paris, Oslo şi Nevada, care sunt livrate într-un timp record: “Marele avantaj al locuinţelor pe structură metalică este durata foarte scurtă de execuţie. Noi garantăm că în maximum 6 săptămâni casele sunt gata. Termenul se poate întinde până la 3 luni, în cazul în care clienţii doresc și finisaje”, ne-a spus, la Târgul Project Expo, Elena Dumitru, reprezentant al companiei. De menţionat că, dacă doritorii vor compartimentări diferite pentru locuinţe, preţul pe mp este 350 de euro.

 

Cele mai ieftine locuinţe pe care Rugvity le construieşte costă 30.000 de euro şi au o suprafaţă utilă de 90 de mp. Casele sunt dotate cu uşi interioare, uşi de intrare, geamuri termopan şi instalaţii termice şi electrice.

 

Compania Rugvity este prezentă la primul târg imobiliar al anului, Project Expo, desfăşurat între 21 şi 23 martie la Sala Palatului, din Bucureşti.

 

Sursa foto: rugvity.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI