Inchirieri apartamente Bucuresti - care mai sunt preturile?

20-09-2014 / Blog imobiliar

Inchirieri apartamente Bucuresti - care mai sunt preturile?Vrei să închiriezi un apartament în Bucureşti şi eşti curios să vezi care sunt preţurile pentru închirieri apartamente în Bucureşti? Vezi în continuarea articolului nostru ce pretenţii mai au proprietarii care închiriază apartamente în Capitală.

 

Preţurile de pornire pentru apartamentele de închiriat din Bucureşti încep de la 175 de euro/lună, în cazul garsonierelor şi ajung până la 230 de euro/lună (cel mai mic preţ), pentru apartamentele de 3 camere.

 

Cele mai mici preţuri pentru închirierile de apartamente din Bucureşti sunt la garsoniere: 175 de euro/luna. În cartierul Berceni găseşti astfel de locuinţe de o cameră. În Militari, Vitan şi în Tineretului, preţurile minime pentru garsonierele de închiriat sunt de 180 de euro/lună, 200 de euro pe lună şi 250 de euro/lună.

 

Tot în Berceni poţi închiria şi apartamente de 2 camere la cel mai mic preţ din Bucureşti, de doar 190 de euro/luna. În Drumul Taberei, cel mai mic preţ la închirierile de apartamente de 2 camere este de 200 de euro/lună, iar în Titan sau Dristor plăteşti 210, respectiv 220 de euro lunar. În cartierele semi-centrale ale Capitalei, că Vitan şi Tineretului, pretenţiile proprietarilor urcă până la 250 de euro lunar.

 

Pentru cei dintre voi care căutaţi apartamente de 3 camere de închiriat în Bucureşti, cel mai accesibil cartier este de data această Militari. Aici, cel mai puţin plătiţi 230 de euro/lună, cu 15 euro mai puţin decât în Berceni şi cu 20 de euro sub preţul din Drumul Taberei şi Vitan.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.