TIOR

Inca 1.100 mp inchiriati intr-o cladire de birouri din Bucuresti

Inca 1.100 mp inchiriati intr-o cladire de birouri din BucurestiO companie de servicii de consultanţă şi outsourcing, Capgemini, a închiriat 1.120 mp într-o clădire de birouri din Bucureşti: Green Court C.

Compania Capgemini a închiriat 1.120 mp în clădirea C a proiectului de birouri Green Court Bucharest. Imobilul va fi dat în folosinţă până la sfârşitul lunii iulie 2016, în condiţiile în care construcţia a fost finalizată la începutul lunii iunie.

“Am decis ca Bucureşti să fie locaţia echipelor de consultanţă, aplicaţii şi platforme SaaS. Pentru că strategia noastră de dezvoltare pentru următorii 3-5 ani presupune atingerea unui număr de 2.000 - 2.500 de angajaţi, am decis să căutăm un spaţiu de birouri care să ne ofere condiţiile corespunzătoare pentru a ne dezvolta la cel mai înalt nivel, punând accent pe bunăstarea oamenilor la locul de muncă. Obiectivul nostru pentru acest an este de a ne extinde activitatea şi echipa cu 40%”, au spus oficialii Capgemini, despre închirierea suprafeţei de birouri din Green Court.

Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasa A, care are la închiriere spaţii de birouri cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. În total sunt 3 clădiri cu 12 etaje, parcare subterană pe 3 nivele şi alte avantaje precum facilităţi pentru biciclişti (vestiare şi duşuri) şi curte interioară cu Wi-Fi disponibil.

Clădirea de birouri Green Court Bucharest C dispune de 16.300 mp inchiriabili. Capgemini este cea de-a doua companie care a închiriat o suprafaţă de birouri aici, dupa Unica Sport, care a deschis o sală de sport în imobil.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI