Impozitele la casa, platite online din toamna

20-07-2016 / Blog imobiliar

Toate taxele, inclusiv impozitele pentru locuințe, vor putea fi plătite online din toamnă, anunță premierul României, Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

”Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație”, a scris Dacian Cioloș.

Se caută bancă pentru ANAF

Astfel, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat o procedură de licitație deschisă pentru achiziția de servicii de acceptare a plăților de impozite, taxe și contribuții, care vor fi efectuate cu carduri de plată în regim online prin intermediul Sistemului Național Electronic de Plăți (Ghiseul.ro), spun cei de la Agerpres. Data limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 august, ora 16.

Momentan, se poate plăti cu cardul doar la ghișeele ANAF din 9 județe ale țării, iar ministrul finanțelor publice, Anca Dragu va merge joi la Timișoara pentru a prezenta informații despre extinderea în țară a plății cu cardul în sediile ANAF, mai spune premierul Dacian Cioloș.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.