TIOR

Imaginea primei reclame Immofinanz: Superman

Imaginea primei reclame Immofinanz: SupermanImmofinanz, unul dintre cei mai mari investitori din țară, a ales ca imagine pentru prima campanie publicitară pe cel mai cunoscut supererou: Superman. Cu siguranță spoturile publicitare vor avea un impact puternic asupra populației! 
 
Immofinanz, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din țară, s-a decis că este timpul pentru  o investiție într-o campanie publicitară. Desigur, pentru certitudinea transmiterii unui mesaj succint, dar puternic, au apelat la un personaj pe care toată lumea îl cunoaște, după chip și după caracteristici: Clark Kent, identitatea "reală" a lui Superman. 
 
Mesajul transmis este: Și Clark Kent preferă să rămână la birou, mesaj care subliniază standardele înalte de construire, de confort și de mentenanță în interiorul clădirilor de birouri (dar nu numai) care poartă amprentele Immofinanz. 
 
Pentru această campanie s-a semnat un contract cu Warner Bros. Consumer Products și s-au filmat, astfel, trei spoturi publicitare care vor fi difuzate în toate țările în care dezvoltatorul imobiliar are proiecte în lucru sau proiecte finalizate: Austria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia și România. 
 
Pentru a fi și mai aproape de cetățenii celor șase țări, compania a decis ca pe fiecare clădire să fie amplasate bannere și reclame luminoase. 
 
"Obiectivul nostru este ca atunci când cineva se gândește la birouri, să asocieze cu Immofinanz, o companie prezentă pe scară largă, flexibilă și orientată către clienți”, a declarat Karin Kernmayer, director de marketing al Immofinanz Group, conform Wall-Street.ro. 
 
Despre Immofinanz ar trebui să știți și că deține compania Adama, mulțumită căreia au fost construite ansambluri rezidențiale în România. Dintre acestea le numim pe cele din București: Evocasa Armonia, Evocasa Optima, Edenia Titan și Evocasa Selecta. 
 
Sursa foto: wirtschaftblatt.at. 
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI