TIOR

Eurostat – preturile locuintelor din Romania, pe crestere

Eurostat – preturile locuintelor din Romania, pe crestereRomânia este la jumătatea clasamentului Eurostat în ceea ce priveşte preţurile locuinţelor din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al anului 2015. În ţara noastră, preţurile caselor şi apartamentelor au urcat cu 3% anul trecut.

Piaţa imobiliară din România este în creştere, dovadă fiind preţurile locuinţelor, care au crescut anul trecut. În trimestrul al treilea, conform unui sondaj Eurostat, locuinţele s-au scumpit cu 3%, după mai mulţi ani de scădere. Dintre ţările din Uniunea Europeană, în Suedia, Austria şi Irlanda au fost cele mai mari scumpiri ale locuinţelor în trimestrul al treila, în timp ce reduceri de preţuri majore au fost în Letonia, Lituania şi Cipru. Per ansamblu, România se află la jumătatea clasamentului întocmit de Eurostat.

Trimestrul al treilea al anului 2015 a marcat, la nivelul general, o creştere a preţurilor locuinţelor din Uniunea Europeană faţă de trimestrul al doilea cu 1,3%. În România, casele şi apartamentele s-au ieftinit cu aproape 1% în trimestrul al treilea al anului trecut, faţă de trimestrul al doilea.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI