TIOR

Dovada ca preturile apartamentelor din Bucuresti s-au stabilizat

Dovada ca preturile apartamentelor din Bucuresti s-au stabilizatÎn 2014 preţurile apartamentelor din Bucureşti au avut fluctuaţii mici, dovadă că piaţa imobiliară din Capitală se stabilizează. Apartamentele de 2 şi 3 camere s-au scumpit uşor, cu 0,8%, respectiv 1,3%, iar apartamentele de 4 camere şi garsonierele s-au ieftinit, cu 0,2% şi 2,5%, evidenţiază raportul unei cercetări imobiliare, care arată diferenţele de preţuri pentru apartamentele din Bucureşti, în perioada decembrie 2013-decembrie 2014.

 

Departe sunt vremurile în care apartamentele din Bucureşti se ieftineau cu până la 10% pe an. În ultimele 12 luni, apartamentele de vânzare din Bucureşti au avut o evoluţie constantă Cea mai consistentă scumpire a fost de numai 1,3%, la apartamentele de 3 camere din București (preţ mediu de vânzare la sfârşitul anului trecut uşor peste 71.100 euro), iar cea mai mare scădere au avut-o garsonierele, care s-au ieftinit cu două procente şi jumătate, până la 31.129 euro.

 

Apartamentele de 2 camere din Bucureşti, cele mai căutate de pe piață, aveau un cost mediu de vânzare de aproape 50.700 euro în urmă cu mai puţin de o lună, cu aproximativ 0,8% mai mic faţă de luna decembrie 2013.

 

Stabilizarea preţurilor apartamentelor din Capitală s-a văzut cel mai bine după analiza evoluţiei locuinţelor de 4 camere. În ultimele 12 luni, acestea s-au ieftinit cu doar... 0,2%.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI