TIOR

Doua vedete de la Hollywood au cumparat o casa de lux de 10 milioane de dolari

Doua vedete de la Hollywood au cumparat o casa de lux de 10 milioane de dolariDouă dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, Ashton Kutcher şi Mila Kunis, au cumpărat o casă de lux în Beverly Hills. Locuinţa a costat 10 milioane de dolari şi va deveni casa viitoarei familii a cuplului, care aşteaptă primul lor copil.

 

Cum Ashton Kutcher şi Mila Kunis aşteaptă primul lor copil, aceştia s-au pregătit din timp pentru importantul eveniment. Cei doi şi-au cumpărat o casă de lux, de 10 milioane de dolari, în Beverly Hills. Ashton şi Milla vor avea vecini la fel de celebri, precum Cameron Diaz, Nicole Kidman sau Cameron Diaz. Potrivit presei internaţionale, cei doi se vor muta în cel mai scurt timp în noua lor locuinţa.

 

La începutul lunii mai, Mila Kunis anunţase pe un post de televiziune că este însărcinată. Copilul va fi primul atât pentru ea, cât şi pentru actorul cunoscut pentru filmele Jackass sau Butterfly Effect, Ashton Kutcher.Zona în care cuplul și-a cumpărat casa de lux este una dintre cele mai bune din Beverly Hills, atât datorită notorietății sale, cât și datorită dotărilor și facilităților oferite.

 

Sursa foto: ca.hellomagazine.com

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI