Documentele pentru programul „Casa Verde” se vor putea depune si online

05-10-2017 / Blog imobiliar

 Documentele pentru programul „Casa Verde” se vor Vești bune pentru cei care doresc să beneficieze de programul „Casa Verde”! Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat recent cu ocazia unei vizite în județul Bistrița-Năsăud, că o parte din documentele necesare accesării programului "Casa verde" se vor putea depune online începând cu viitoarea sesiune de cereri de finanțare. 

"Am făcut o procedură rapidă de a colabora cu populația și pentru ghidul de finanțare pe care tocmai îl lansăm acum pentru „Casa verde”, pe care îl vom și îmbunătăți — dar nu vă spun toate lucrurile astăzi, este că dorim ca toate documentele pe care le produce cetățeanul să poată să fie o parte dintre ele depuse online, exact cum se face și la programul „Rabla” și la „Rabla plus”, iar o parte dintre ele, cele care țin de partea de acte, documente care sunt individuale și care sunt, să zic așa, de securizare a persoanei respective, să fie depuse în copie la Administrația Fondului de Mediu", a declarat Gabriela Gavrilescu.

Până în acest moment, toate dosarele depuse pentru programul „Casa Verde” au fost analizate, iar 99% dintre ele au fost și aprobate, a mai adăugat Ministrul Mediului.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.