TIOR

DezvoltatorImobiliar.ro lanseaza noua sectiune cladiri de birouri!

DezvoltatorImobiliar.ro lanseaza noua sectiune cladiri de birouri!Cel mai mare portal care promovează proiecte imobiliare din România, DezvoltatorImobiliar.ro, lansează noua secţiune clădiri de birouri. Începând cu luna iulie 2016, pe DezvoltatorImobiliar.ro găsești cele mai importante clădiri de birouri din ţară, disponibile atât la închiriere, cât şi la vânzare!

Expansiunea portalului DezvoltatorImobiliar.ro continuă. După 3 ani încununaţi de succes, în care DezvoltatorImobiliar.ro a reuşit să inoveze promovarea imobiliară din România, a venit momentul unei extinderi către cel mai fierbinte segment din piaţa imobiliară: clădirile de birouri.

Pe DezvoltatorImobiliar.ro găseşti toate informaţiile de care ai nevoie despre clădirile de birouri

Cum te-am obişnuit şi prin prezentările complete ale ansamblurilor rezidenţiale şi ale locuinţelor noi, în noua secţiune de clădiri de birouri de pe DezvoltatorImobiliar.ro găseşti absolut toate informaţiile de care ai nevoie.

Descrierea exactă a fiecărui proiect de birouri în parte, localizarea pe hartă, facilităţile clădirii, facilităţile zonei, caracteristicile detaliate, mijloacele de transport în comun din apropiere, datele de contact ale reprezentanţilor dezvoltatorilor imobiliari, fotografii reprezentative şi reale ale imobilelor, filmări aeriene si tururi virtuale, toate compun paginile de prezentare ale clădirilor de birouri, pentru ca tu să ai toate detaliile necesare.

Descoperă clădirile de birouri promovate de Immofinanz, una dintre cele mai mari companii imobiliare comerciale din Europa!

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro inaugurează noua secţiune de clădiri de birouri promovând clădirile de birouri ale uneia dintre cele mai mari companii imobiliare comerciale din Europa: Immofinanz.

Imofinanz îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în 8 pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principalele activitati pe care le desfășoară Immofinanz sunt managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,8 miliarde de euro, ce cuprinde peste 380 de proprietăţi.

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsești ofertele din 8 clădiri de birouri ale Immofinanz, toate din Bucureşti: Băneasa Airport Tower, Bucharest Corporate Center, Global Business Center, Iride Business Park, Metroffice, North Center, S-Park şi Victoria Park.

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezen şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi ştiri imobiliare prin interviuri şi prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie proprietatea imobiliară dorită, fie proiectul imobiliar de care sunt interesaţi.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalităţi de promovare pentru proiectele imobiliare. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI