TIOR

De ce se scumpesc apartamentele in Marea Britanie?

De ce se scumpesc apartamentele in Marea Britanie?Marea Britanie este una dintre ţările cu cele mai mari scumpiri ale apartamentelor din Europa. Doar în ultimul an, preţurile locuinţelor au urcat aici cu 17.000 de euro. Care sunt motivele pentru situaţia imobiliară din Regatul Unit?

 

De ce se scumpesc apartamentele în Marea Britanie? Răspunsul este unul simplu: britanicii se împrumută tot mai mult pentru a-şi cumpăra apartamente, datorită sprijinului oferit de Guvern, prin diverse programe de creditare. Astfel, pentru a profita de cererea uriaşă, proprietarii de locuinţe urcă preţurile într-atât de mult încât acum apartamentele au ajuns să coste, în medie, peste 200.000 de euro.

 

70.000 de credite imobiliare acordate în ultimul trimestru din 2013

 

Statistica ce spune totul despre interesul pentru cumpărarea de apartamente în Marea Britanie este următoarea: în ultimul trimestru din 2013, locuitorii acestei ţări au cumpărat 70.000 de credite pentru achiziţia unei locuinţe! Creşterea, comparativ cu perioada similară, din 2012 este de... 30%!

În ultimul an, apartamentele din Marea Britanie s-au scumpit cu 10%

 

În ultimul an, locuinţele din Regatul Unit s-au scumpit cu 10%, o creştere de aproximativ 17.000 de euro. De 13 luni, în Marea Britanie preţurile cresc în continuare, iar perspectivele par să urmeze același trend, ascendent.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI