Cum sa scapi de ratele la banca: iti construiesti singur casa!

01-01-2014 / Blog imobiliar

Cum sa scapi de ratele la banca: iti construiesti singur casa!O americană din statul Idaho, de profesie arhitect, şi-a construit de una singură o casă de 18 metri pătraţi, pe care a cheltuit aproximativ 8.000 de euro. Motivul? Nu a mai putut să-şi achite ratele la creditul ipotecar pe care-l contractase!

 

Arhitecta Mary Miller, de 30 de ani, a hotărât să-şi ia soarta în propriile-i mâini şi să-şi construiască o locuinţă de una singură, din cauză că nu mai putea să-şi plătească ratele la creditul ipotecar pe care şi-l luase.


Aşa că tânăra s-a apucat de treabă, în urmă cu 2 ani, în 2011. Construcţia casei a început pe platforma unei remorci de camion. Deşi Miller a realizat cea mai mare parte a locuinţei, ea a primit sfaturi de la prieteni şi tată.


În vara lui 2013 casa a fost gata. Această este alimentată cu apă potabilă şi cu electricitate, iar sistemul de încălzire al pardoselii este cu raze infraroşii. Casa are un dormitor, bucătărie, sufragerie, spaţiu de depozitare şi o cabina de dus şi poate găzdui maximum 2 persoane, conform spuselor arhitectei.


Unul dintre marile avantaje ale locuinţei se referă la aspectul cheltuielilor de întreţinere: doar 250 de dolari pe lună.


Arhitecta Mary Miller nu vrea să se oprească aici: în viitor vrea să construiască o cabană de 55 mp, în pădure!

 

Surs foto: imgur.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.