TIOR

Cum poti primi o casa gratis in Italia

Cum poti primi o casa gratis in ItaliaAi vrea să locuieşti într-o casă din Italia? Acum poţi face asta gratuit. În oraşul sicilian Gangi, municipalitatea oferă locuinţe gratis, pentru a-şi mari nivelul populaţiei.

 

Persoanele care vor să locuiască într-o casă din oraşul sicilian Gangi, din Italia, se pot adresa administraţiei locale. De asemenea, şi firmele care ar dori să investească în industria hotelieră din Gangi au această posibilitate.

 

Desigur, există şi o condiţie - „Cei care vor fi desemnaţi proprietari ai caselor goale trebuie să suporte cheltuielile cu transferul de proprietate”, au precizat autorităţile locale într-un comunicat. În plus, au mai spus acestea, există cerinţe care stipulează ca noii proprietari trebuie să prezinte în termen de un an un plan de renovare, după care au un termen de trei ani pentru finalizarea lucrărilor de renovare.

 

Aşadar, gratis şi nu prea. Renovarea locuinţelor este scumpă, pentru că multe dintre casele la vânzare sunt într-o stare proastă. Totuşi, în ultimele zile, o mulţime de cereri au fost trimise, aşa că la vânzare mai sunt doar aproximativ 200 de case.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI