TIOR

Cum poti pacali o banca si sa te alegi cu 546.000 de euro

Cum poti pacali o banca si sa te alegi cu 546.000 de euroUn rus a reușit să păcălească o bancă din țara sa, folosind o modalitate cât se poate de simplă. El a falsificat termenii unui contract bancar pentru un card de credit, modificând clauzele acestuia.

 

Rusul Dmitri Argarkov a scanat contractul pentru un card de credit trimis de către banca Tinkoff Credit Systems. Dupa ce a făcut câteva modificări “minore”, precum trecerea creditului pe durată nelimitată, scoaterea dobânzilor și scoaterea clauzei de penalități și taxe.

 

Mai mult decât atât, rusul a trecut în contract și o clauză conform căreia poate da în judecată banca de fiecare dată când aceasta nu respectă condițiile impuse de el. Nici acționarea în judecată a băncii dacă aceasta nu respectă prevederile contractului falsificat nu a fost uitată de către Argarkov.

 

După ce a trecut toate aceste clauze în contract, rusul l-a trimis băncii, care l-a și semnat. La scurt timp, clientul a primit și cardul de credit.

 

Au trecut doi ani până ce Tinkoff Credit Systems și-a dat seama de grava eroare făcută. Oficialii institutiei l-au dat în judecată pe Argarkov, deoarece acesta nu-și plătise ratele. Penalitățile și alte taxe se ridicau la suma de 1.052 euro.

 

Rezultatul? Judecătorii i-au dat dreptate clientului. Acesta nu va trebui decât să plătească rata restantă a creditului, de 431 de euro.

 

Dmitri Argarkov se gândește serios să dea în judecată banca și să solicite suma de 546.000 de euro, din cauza nerespectării termenilor din contract.

 

Sursa foto: the concept.ru

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI